Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma,  uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Theoretical and Applied Climatology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Hidrolik Anabilim Dalı akademisyenlerinden Prof. Dr. Umut Okkan, Arş. Gör.  Zeynep Beril Ersoy ile Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği akademisyenlerinden Prof. Dr. Okan Fıstıkoğlu ve BAÜN Lisansüstü mezunu olan Ahmad Tamim Noori tarafından ortaya koyulan “Analyzing the uncertainty of potential evapotranspiration models in drought projections derived for a semi-arid watershed” başlıklı çalışma, “Theoretical and Applied Climatology” dergisinin Mart 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.