Özbekistan Alfraganus Üniversitesi Akademisyenlerinden Rektör Rektör Oğurlu’ya Ziyaret

Özbekistan’da yer alan Alfraganus Üniversitesi akademisyenlerinden ve aynı zamanda Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan IV. Ulusal-I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi davetli konuşmacısı Dr. Khalilov Sirojiddin Sherali Ugli ve Sayfutdinov Shukhratjon Sultonovich, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu ile Turizm Fakültesi akademisyenlerinin de yer aldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ziyareti için teşekkür ettiği konuklarını, Balıkesir Üniversitesinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

18-20 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek “IV. Ulusal - I. International Balıkesir Turizm Kongresi” için üniversiteye gelen Alfraganus Üniversitesi Uluslararası Turizm Yönetimi Bölümünde görevli Dr. Khalilov Sirojiddin Sherali Ugli de Rektör Oğurlu’ya teşekkür etti.