BAÜN YouTube Kanalının Yeni Yayınında “Yabancı Dil Eğitiminde Yapay Zeka Kullanımı” Konuşuldu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün yapım ve yönetimini gerçekleştirdiği ve Balıkesir Üniversitesi YouTube kanalından yayınlanan program serisinin yeni yayını, “Yabancı Dil Eğitiminde Yapay Zeka Kullanımı” başlıklı program oldu.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün Rektörlük bünyesinde kurulan stüdyosunda gerçekleştirilen ve Moderatörlüğünü Balıkesir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Serhat Akyüz’ün yaptığı “Yabancı Dil Eğitiminde Yapay Zeka Kullanımı” konulu yayında, Balıkesir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Özgür Çelik, yabancı dil eğitiminde yapay zeka kullanımı hakkında bilgiler paylaştı.

İlgili yayını izlemek için tıklayınız.