Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı akademisyenlerden, Prof. Dr. Sema Bağdat ve Prof. Dr. Feyzullah Tokay’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q1 ölçeğindeki “Applied Clay Science” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Sema Bağdat ve Prof. Dr. Feyzullah Tokay ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurettin Şahiner, Prof. Dr. Selehattin Yılmaz, Doç. Dr. Selin Sağbaş Suner ve Dr. Şahin Demirci tarafından ortaya koyulan “Amine-modified halloysite nanotube embedded PEI cryogels as adsorbent nanoarchitectonics for recovery of valuable phenolic compounds from olive mill wastewater” başlıklı çalışma, “Applied Clay Science” dergisinin Mart 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.